Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ενημερωτικό σεμινάριο για τη Φορολογία Ακινήτων & το Εθνικό Κτηματολόγιο

Με αφορμή την κατάθεση των δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2015, και την πρώτη και μοναδική ανάρτηση των προσωρινών κτηματολογικών εγγραφών σε 11 Δήμους της Αττικής (Αλιμος, Ελληνικό, Δάφνη, Υμηττός, Μοσχάτο, Ταύρος, Ίλιον, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ασπρόπυργος, Μάνδρα), η ΠΟΜΙΔΑ διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11η Ιουνίου 2015 από τις 5-8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος, Αθήνα, για την ενημέρωση των μελών της επί των εξής επίκαιρων θεμάτων:
· Φορολογικές δηλώσεις 2015 - Οδηγίες για τη σύνταξη του εντύπου Ε1.
· Δήλωση εισπραχθέντων μισθωμάτων στο έντυπο Ε2.
· Διαδικασία εκχώρησης ανείσπρακτων μισθωμάτων στο Δημόσιο.
· Ενημέρωση περιουσιακών αλλαγών στο έντυπο Ε9.
· Προθεσμίες και διαδικασία ενστάσεων και διορθώσεων κατά εσφαλμένων κτηματολογικών εγγραφών και περιουσιακών διεκδικήσεων του Δημοσίου.
· Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων μελών.
Εισηγητές θα είναι οι φοροτεχνικοί συνεργάτες της  ΠΟΜΙΔΑ κ.κ. Γιάννης Λαιάκης και Γιάννης Φακίτσας και η δικηγόρος κα Βασιλική Παραδιά.
Έκτακτη συμμετοχή του φοροτεχνικού Συμβούλου της ΠΟΜΙΔΑ κ. Ορέστη Σεϊμένη.
Παρακολούθηση: Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ και όσους εγγραφούν μέλη κατά την έναρξη του σεμιναρίου (συνδρομή 2015: 40 Ευρώ).

Δήλωση συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, fax 210 3252470 ή mail@pomida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου